Перейти к содержанию
Valentin_Suisse

#2878 - Yaroslav_Arturovich

Рекомендуемые сообщения

Valentin_Suisse

1. Ваш нікнейм: Valentin_Suisse
2. Нікнейм порушника: Yaroslav_Arturovich
3. Суть: Тема по суті на двох гравців, але опишу я їх разом, бо створювати таку саму тему окремо, немає нікого сенсу, бо вони працювали разом, а на сторінці УВС, все одно нічого не доведеш, тому що їх захищає наглядач, який має право не прийняти будь-які докази, тому що він так вважає за потрібне, але то не суть, тому повертаємось до теми. З учорашнього дня, даний гравець та його друг в органах, намагаються мене заблокувати на сервері (вже добилися свого), якось скомпрометувати, та спровокувати, щоб створити скаргу, заради того, щоб зіпсувати мені моє приємне проведення часу на сервері. І з цим треба щось робити, і негайно. Один із них, а саме той на кого ця скарга - Yaroslav_Arturovich , намагається мене спровокувати на ДМ (звісно що Я не впущу такої нагоди), або на ДТП, щоб отримати мою реакцію, яку він запиши на відео, та обрізавши потрібні йому моменти, створити якусь тему, щоб мене "злити". Інший же, його друг, а саме - Mihail_Makeev, який працює в органах, і який завжди напохваті, якщо Ярослав програє бійку, то Михайло вже чекаю мене за рогом, щоб закути в наручники, та повезти у в'язницю. Це не стандартна тема, але ситуація справді серйозна, і Я сподіваюся на вашу підтриму, бо Я не хочу бути "терпілою", а ще більше, не хочу, щоб Вони, мене чіпали. І саме головне, тим (жалоб) від їхнього обличчя буде ставати дедалі більше (звісно коли бан скінчиться, вони будуть намагатися ще і ще, мене скомпрометувати), бо вони знають де Я мешкаю, та куди їжджу працювати, і підставних ситуацій щоб мене спровокувати, або знову ж, створити мою гру нестерпною, буде все більше, і вони цього не приховують, і викрито пишуть мені, та моєму другові (навіть у ВК). Мені друг розповів, як Ярослав розповідав йому, що останній хотів отримати номер, і заради цього, він провокував одного гравця, що вилилося в перманентне блокування того гравця, бо ці двоє, Ярослав та Михайло, довели його до цього. Ситуація 22.02.2023, скарга на мене за типу згадку рідних. Це сталося після того, як Яросвлав поліз до мене у бійку, щоб спровокувати. Жалобу подавши Михайло, співробітник поліції. Ситуація 23.02.2023, скарга за 22.02.2023, щодо використання мною хілу на годину тієї самої бійки, коли Яровлав спіймав мене при виході із лікарні Мирного. Жалобу подавши Ярослав. (розробники це придумали разом із панелькою швидкого доступу. Сумніваюсь що це можна рахувати за нон РП. Скоріше як друге дихання, доти, доки є чим хілитись) коли Ярослав знову хотів мене спровокувати, і знову ж, Я отримав зірочку захисту честі від нього. Жалобу подавши Михайло. Також Я додавши всі скріншоти, які мають відношення до цієї скарги на цих двох гравців, тому прошу Вас. Будь ласка, віднесіться зі всією серйозністю до цієї справи. Дякую.
4. Доказательства (ссылки на скриншоты/видео): https://imgur.com/a/kHR4wNX

Поделиться сообщением

Kyle_Yamamoto

Доброго ранку.
Не достатньо доказів

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.

• Создать...